Goois bouwbedrijf

Goois bouwbedrijf Tap Bouw verzorgt nieuw-, ver- en uitbouw van woonhuizen, winkelpanden en kantoren. Van kleine werkzaamheden tot veelomvattende projecten; wij verzorgen het helemaal naar wens!

Een écht Goois bouwbedrijf

Tap Bouw is een écht Goois bouwbedrijf. Al jaren achtereen bouwen en verbouwen wij woonhuizen en villa’s bij particulieren in ’t Gooi en de Vechtstreek. Wij zijn onder anderen gespecialiseerd in de (ver)bouw van:

Behalve particulieren, vinden ook bedrijven hun weg naar Tap Bouw. Door de jaren heen hebben we ook al veel nieuw- en verbouwprojecten van winkel- en kantoorpanden tot een zeer succesvol einde gebracht. Voor ieder project geldt dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd door onze ervaren vakmensen. Denk hierbij behalve aan de uitvoering ook aan bouwadvies op maat en begeleiding tijdens en na het project. U wordt op elke denkbare mogelijkheid ontzorgd en hoeft enkel te genieten van het resultaat!

Contact

Goois bouwbedrijf Tap Bouw gaat voorafgaande aan de werkzaamheden graag met u in gesprek over uw wensen. Bel daarom vandaag nog naar 035 - 6422707 of stuur een e-mail naar info@tapbouw.nl.

Weet u al precies wat uw wensen zijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via de website!

 

Contact en route

Neem voor meer informatie contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen:

Kijk ook eens op de volgende pagina's:
Goois bouwbedrijfBouwadvies NaardenHuis bouwen WijdemerenVilla laten bouwenEnergieneutraal bouwen.

 

Voor meer informatie over de bouwprojecten of het aanvragen van een offerte kunt u met ons contact opnemen:

T 035-6422707
F 035-6422708
info@tapbouw.nl
De Boomgaard 9-7
1243 HV 's-Graveland
KvK: Hilversum 32131845
BTW: 8192.82.352.B01