Exclusieve villabouw

Voor exclusieve villabouw schakelt u de expertise van Tap Bouw in. Door de juiste kennis op het gebied van ontwerpen, bouwen, en uitvoeren, weten wij precies hoe wij uw ideeën moeten vertalen naar uw droomvilla.

Exclusieve villabouw: op tijd en volgens budget

Als u kiest voor de exclusieve villabouw van Tap Bouw, dan bent u verzekerd van een aantal zaken. Zo weet u zeker dat er een realistische planning wordt opgesteld. Hierdoor weet u zeker dat de villa van uw dromen ook écht op tijd wordt opgeleverd. Daarnaast bent u ook verzekerd van een realistisch budget. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan.

Ga voor energieneutraal en bespaar op uw energiekosten

Het wordt steeds belangrijker om een energieneutrale woning te hebben. Dit is goed voor het milieu, maar ook de overheid stelt hier steeds strengere eisen aan. Kiest u voor exclusieve villabouw van Tap Bouw? Dan weet u zeker dat u uw villa voorziet van de modernste technieken op het gebied van duurzaamheid. Zo voldoet u aan de eisen, bent u duurzaam bezig en bespaart u op uw energiekosten.

Wij maken graag kennis met u

Benieuwd naar wat wij op het gebied van exclusieve villabouw voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op via 035 – 6422707. We beantwoorden graag al uw vragen en plannen een kennismakingsgesprek met u in om de mogelijkheden te bespreken.


 

 

Contact en route

Neem voor meer informatie contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen:

Kijk ook eens op de volgende pagina's:
Exclusieve villabouwVilla bouwen HilversumBadkamer verbouwenAannemersbedrijf BussumVilla renovatie.

 

Voor meer informatie over de bouwprojecten of het aanvragen van een offerte kunt u met ons contact opnemen:

T 035-6422707
F 035-6422708
info@tapbouw.nl
De Boomgaard 9-7
1243 HV 's-Graveland
KvK: Hilversum 32131845
BTW: 8192.82.352.B01