Duurzaam bouwen ’t Gooi

Tap Bouw kan duurzaam een huis, villa of kantoor voor u bouwen in ’t Gooi. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven en verzorgen daarom graag het bouwproces van uw huis, villa, winkel of kantoor in de omgeving van ’t Gooi: Naarden, Hilversum en Wijdemeren. Dit doen we van A tot Z; we adviseren u ook graag over duurzaam bouwen in ’t Gooi.

Duurzaam bouwen in ’t Gooi door Tap Bouw

Duurzaam bouwen kunt u overlaten aan Tap Bouw in ’t Gooi. Wij werken namelijk door heel Noord-Holland met ’t Gooi als thuisbasis. Wij kennen de omgeving goed en kunnen dan ook op zo’n manier bouwen dat het huis, de villa, het kantoor of winkelpand goed bij de omgeving past. Al sinds 1994 zijn wij namelijk een toonaangevende dienstverlener, van bouwadvies tot het uitvoeren van duurzame bouw, verbouw, nieuwbouw en onderhoud. Wij geloven daarnaast ook in een persoonlijke aanpak. We vinden het erg belangrijk dat alles gebeurt zoals u het graag hebben wilt. Met ons vakkundige team kunnen wij dit voor u waarmaken.

Onze referenties

We hebben al veel mooie huizen, villa’s, winkels en kantoorpanden mogen bouwen, verbouwen en renoveren. Bekijk daarom eens onze referenties en laat u overtuigen door de kwaliteit van ons werk. U kunt online een offerte aanvragen om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Voor meer informatie over het duurzaam bouwen in ’t Gooi kunt u telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 035 - 6422707.

 

Contact en route

Neem voor meer informatie contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen:

Kijk ook eens op de volgende pagina's:
Duurzaam bouwen ’t GooiAannemersbedrijf NaardenBouwadvies HilversumDakkapellen plaatsen ’t GooiVrijstaande woning bouwen.

 

Voor meer informatie over de bouwprojecten of het aanvragen van een offerte kunt u met ons contact opnemen:

T 035-6422707
F 035-6422708
info@tapbouw.nl
De Boomgaard 9-7
1243 HV 's-Graveland
KvK: Hilversum 32131845
BTW: 8192.82.352.B01