Dakkapellen plaatsen ’t Gooi

Laat dakkapellen plaatsen door Tap Bouw in ’t Gooi. Wij zijn namelijk dé toonaangevende dienstverlener op het gebied van nieuw- en verbouw in de omgeving van Hilversum, Naarden, Wijdemeren en de rest van Noord-Holland. Wij geloven in een persoonlijke aanpak, voor zowel kleine als grote projecten. Wij doen alles in overleg en zorgen ervoor dat alles verloopt zoals u het voor ogen heeft.

Laat dakkappellen plaatsen in uw huis of villa in ’t Gooi voor meer ruimte en licht

Dakkappellen zijn uitermate geschikt voor het creëren van meer ruimte op zolder, indien daar een kamer van gemaakt moet worden. Hierdoor wordt er meer hoofdruimte gecreëerd, wat ervoor zorgt dat de ruimte groter en lichter oogt. Het wordt vaak tijdens de nieuwbouw aangebracht, maar het kan ook later aangebracht worden tijdens de renovatie of verbouwing van een huis. Wij kunnen in ieder huis in ’t Gooi dakkappellen plaatsen; we zorgen altijd voor een oplossing op maat. We zijn er daarnaast voor zowel particulieren als bedrijven.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze werkwijze bij het laten plaatsen van dakkapellen in ’t Gooi? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 035 - 6422707. Het is ook mogelijk om vrijblijvend en gratis online een offerte aan te vragen. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Contact en route

Neem voor meer informatie contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen:

Kijk ook eens op de volgende pagina's:
Dakkapellen plaatsen ’t GooiVrijstaande woning bouwenBouwbedrijf ’t GooiBouwbedrijf BussumNul op de Meter verbouwen.

 

Voor meer informatie over de bouwprojecten of het aanvragen van een offerte kunt u met ons contact opnemen:

T 035-6422707
F 035-6422708
info@tapbouw.nl
De Boomgaard 9-7
1243 HV 's-Graveland
KvK: Hilversum 32131845
BTW: 8192.82.352.B01