Bouwbedrijf ’t Gooi

Bouwbedrijf nodig in ’t Gooi? Tap Bouw verzorgt het gehele (ver)bouwproject van uw woonhuis, kantoor of winkel van A tot Z. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Veelzijdig en vakkundig bouwbedrijf uit ’t Gooi

Tap Bouw is een veelzijdig en vakkundig bouwbedrijf met ’t Gooi als thuisbasis. Vanuit hier verzorgen wij voor particulieren uit onder meer Laren, Huizen, Bussum en Blaricum complete (ver)bouwprojecten van A tot Z. Voorbeelden hiervan zijn de (ver)bouw van een:

Maar ook kantoorpanden en winkels worden door ons helemaal naar wens verbouwd en gerenoveerd. Ook voor bouwadvies vooraf kunt u bij ons terecht. Onze vakmensen beschikken over een rijke ervaring, die zij maar al te graag inzetten om u van ideeën te voorzien. Samen komen we gegarandeerd tot de perfecte oplossing voor uw huis, kantoor of winkelpand!

Contact

Wilt u meer informatie over wat bouwbedrijf Tap Bouw uit ’t Gooi voor u kan betekenen? Aarzel dan niet en bel naar 035 - 6422707 of stuur een e-mail naar info@tapbouw.nl. Wij vertellen u graag geheel vrijblijvend meer over de mogelijkheden.

Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!

 

Contact en route

Neem voor meer informatie contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen:

Kijk ook eens op de volgende pagina's:
Bouwbedrijf ’t GooiBouwbedrijf BussumNul op de Meter verbouwenHuis uitbouwenVillabouw Loosdrecht.

 

Voor meer informatie over de bouwprojecten of het aanvragen van een offerte kunt u met ons contact opnemen:

T 035-6422707
F 035-6422708
info@tapbouw.nl
De Boomgaard 9-7
1243 HV 's-Graveland
KvK: Hilversum 32131845
BTW: 8192.82.352.B01