Badkamer verbouwen

Laat uw badkamer verbouwen door de professionele vakmensen van Tap Bouw. Dan weet u zeker dat alles precies naar wens uitgevoerd wordt. Wij hebben namelijk persoonlijk contact erg hoog in het vaandel staan en geven u graag een professioneel bouwadvies. Daarna kunnen we uw badkamer helemaal naar uw wens verbouwen.

Laat uw badkamer volledig naar wens verbouwen

Uw badkamer is vaak een plaats in het huis waar u helemaal tot rust komt. Daarom is het ook erg prettig als u helemaal tevreden bent met uw badkamer. Bent u niet meer helemaal tevreden of heeft u net een huis gekocht waarvan u de badkamer wilt laten verbouwen? Dan schakelt u natuurlijk de professionele vakmensen van Tap Bouw in. Wij verzorgen altijd een totaalpakket. Van advies tot de daadwerkelijke verbouwing. Wij zijn er dus ook voor de sloop van uw huidige badkamer. Daarnaast kunnen we ook leidingen en verwarmingselementen verleggen en op een veilige manier verlichting aansluiten. Zelfs de afwerking, inclusief stukadoren en het zetten van tegels, kunt u aan ons overlaten.

Contact met ons opnemen

Wilt u graag door ons uw badkamer laten verbouwen? Dan maakt u een verstandige keuze. Wij zijn voornamelijk werkzaam in Noord-Holland, met als thuisbasis ’t Gooi en dan vooral Hilversum, Naarden en Wijdemeren. U kunt op onze website vrijblijvend een offerte aanvragen, of bel voor meer informatie naar 035 - 6422707.

 

Contact en route

Neem voor meer informatie contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen:

Kijk ook eens op de volgende pagina's:
Badkamer verbouwenAannemersbedrijf BussumVilla renovatieEnergieneutraal renovatieNieuwbouw huis laten bouwen.

 

Voor meer informatie over de bouwprojecten of het aanvragen van een offerte kunt u met ons contact opnemen:

T 035-6422707
F 035-6422708
info@tapbouw.nl
De Boomgaard 9-7
1243 HV 's-Graveland
KvK: Hilversum 32131845
BTW: 8192.82.352.B01